Uw Succes leren agenda gegarandeerd voor de laagste prijs!

Bij SuccesAgenda.com heeft u al meer dan 20 jaar de keuze uit het grootste assortiment! Bij onze deskundige helpdesk kunt u altijd terecht met uw dringende vragen. Bij SuccesAgenda.com altijd een goed en eerlijk advies van ons vakkundig personeel. Natuurlijk kan de laagste prijs daar niet bij ontbreken! Daarom introduceren wij Laagste Prijs Garantie!

Laagste Prijsgarantie

Bij SuccesAgenda.com betaalt u nooit te veel voor uw leren agenda! Wij streven er naar de beste service te bieden en dat onze prijzen altijd concurrerend zijn, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een leren Succes agenda ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Hieronder kan je de voorwaarden lezen die op de laagste prijsgarantie van toepassing zijn:! Mocht u toch nog een leren Succes agenda elders goedkoper tegenkomen, laat ons dit dan weten! Mail ons op klantenservice.succesagenda@ziggo.nl!

Bij SuccesAgenda.com maakt u altijd de beste deal!

 

Voorwaarden:

De leren agenda dat de concurrerende (web)winkel aanbiedt tegen een lagere prijs, moet exact hetzelfde zijn als het artikel bij SuccesAgenda.com.

Niet-officiële dealers van het betreffende product zijn uitgesloten van de laagste-prijs-garantie.

Concurrent met lagere prijs dient een fysieke winkel te hebben in Nederland en/of België.

Service en garantievoorwaarden dienen vergelijkbaar te zijn. Als we de prijs van de concurrent vergelijken met de SuccesAgenda.com prijs, nemen we eventuele verzendkosten van ons en de concurrent mee in die berekening.

De prijs moet openbaar geadverteerd en controleerbaar zijn voor ons. De laatste prijscheck wordt gedaan door personeel van SuccesAgenda.com.

Het artikel moet duidelijk geprijsd zijn en moet op dit moment op voorraad zijn bij de betreffende (web)winkel.

Speciale (tijdelijke) acties zijn uitgesloten.

Niet geldig op succesvullingen, occasions en outlet modellen.

Al een Succesagenda bij ons aangeschaft en deze goedkoper gezien? De laagste prijsgarantie geldt tot 2 werkdagen na plaatsing van jouw bestelling

 

 

Brederode / SuccesAgenda.com 

Breestraat,  Leiden

Email: klantenservice.succesagenda@ziggo.nl

Wegens het succes van onze online-activiteiten hebben wij onze winkel in Leiden gesloten.

U kunt ons dus niet meer bezoeken in Leiden.