Succes is een 100% Nederlands bedrijf dat sinds 1928 bestaat. Direct na de oprichting, in Den Haag, verscheen Succes als zakenmaandblad en was daarmee de eerste zakenmagazine van Nederland.

 

 

In 1932 werd, in het verlengde van de uitgerversactiviteiten begonnen met het produceren het leren agenda omslagen. Dit werd een doorslaand Succes en 'nederlandsche zakenlieden in binnen- en buitenland' waren binnen de kortste keren verslingerd aan hun 'Succesagenda'. Later werd het assortiment aangevuld met klein lederwaren en damestassen. Succes is daarnaast sinds jaren de producent en leverancier van de agendas van het merk Rijam, en daarnaast de exclusieve distributeur van de back to schoollijnen waaronder lijnen als O'Neill, Oilily en Replay. 

Succes heeft zeer hoge kwaliteitsnormen en geeft daarom een garantie van maar liefs 10 jaar, op materiaalfouten. Een agenda kopen van Succes is persoonlijk en uniek. Elke dag wordt, doordat we alleen het allermooiste leer gebruiken, de agenda omslag meer en meer van uzelf.

De agenda's van Succes zijn leverbaar in verschillende formaten zoals de Mini 67x104mm, Junior 80x125mm, Senior 95x150mm, Standard 95x171mm en onze grootste de Executive/A5 148x210mm. Naast het programma leren agenda omslagen levert Succes ook leren tassen, leren schrijfmappen, leren portemonnees, leren aktetassen, leren laptoptassen en leren pennenetuis. 

Alleen het allermooiste leer komt in aanmerking voor onze producten. De leersoorten zijn van hoogwaardig kalfsleer, zacht rundleer of plantaardig gelooid rundleer. Veel leersoorten krijgen bovendien een anti-aquabehandeling waardoor ze nog duurzamer worden.De omslagen van Succes zijn een genot voor de zintuigen. De heerlijke geur van het leer, de zachte aanraking en de fraaie uitstraling maken uw agenda een genot om te gebruiken.

 

Een succes agenda kunt u namelijk helemaal naar uw wensen aanpassen. Op deze manier is er altijd wel een succes agenda die bij uw wensen past. Een succes agenda-inhoud is erg populair, om over de omslagen nog maar te zwijgen. Succes agenda's hebben namelijk prachtige omslagen tot de beschikking, er zit altijd wel een mooie omslag bij die u aanspreekt. Maar ook de inhoud van de succes agenda kan erg verschillend zijn. 

 

Een Succes Agenda kopen

Succes agenda's zijn erg verschillend en uitermate populair. Er zijn verschillende soorten succes agenda omslagen waar u uit kunt kiezen, er zal er altijd wel één tussen zitten die u aanspreekt. Zo kunt u gemakkelijk uw succes agenda personaliseren. 

 

Inhoud Succes agenda

De inhoud van een succes agenda kan erg verschillen. Naast de normale jaarvulling voor een succes agenda, is het namelijk ook zo dat er veel inhoudsaccessoires beschikbaar zijn voor deze agenda. Deze inhoud kan er voor zorgen dat uw succes agenda er een stuk overzichtelijker uit ziet. 

Zo zijn er voor de inhoud van een succes agenda ook tabbladen, adresboekpapier, linaal, foto's en plankalenders beschikbaar. Al deze inhoudelijke onderdelen zorgen er voor dat uw agenda een stuk overzichtelijker is!
 

Voordelen Succes agenda

Een succes agenda heeft ontzettend veel voordelen. De agendavullingen zijn er verschillend, maar toch ook allemaal hetzelfde. Zo zijn alle agendavullingen ingedeel in vier verschillende categorieën die de agenda voor u overzichtelijk maken en houden. Dit zijn:

  • Plannen
  • Noteren
  • Bewaren
  • Diversen

Deze vier categorieën zorgen er voor dat uw succes agenda u helpt om structuur te vinden in het plannen en noteren van afspraken. Met een goede agenda vergeet u namelijk geen afspraken meer en kunt u alles overzichtelijk houden, hoeveel u ook genoteerd hebt. Een succes agenda kopen is daarom een goed advies! 

 

Het assortiment van Succes is zeer breed. Voor iedereen zit er wel een agenda omslag erbij. De agenda's van Succes zijn daarnaast uit te breiden met diverse leren producten welke compleet zijn toegesneden op de moderne zakenman/vrouw.

Het complete assortiment van Succes vindt u hier.

Vanuit onze vestiging in Wassenaar, onder de rook van Den Haag,  belevert SuccesAgenda.com niet alleen de nederlandse, maar ook, met klanten in meer dan 40 verschillende landen, de internationale markt.

SuccesAgenda.com

Aronskelkweg 17

2241 wc  Wassenaar

email: klantenservice.brederode@ziggo.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Er zijn geen producten in deze categorie.